Free Guestbook

<--- Gastenboek

   

Laatste wijziging: 08-jun-2012

Home
Nieuw
Het begin
Het Frame
Onderdelen

Welkom bij mijn Kawasaki 500 Mach III Triple website

Het is dan toch van gekomen, naast het restaureren van mijn bromfiets jeugdliefdes (Tomos 4L en Yamaha FS1) heb ik twee jaar terug besloten om een Kawasaki 500 Mach III te gaan restaureren en wel van het type H1A dus zonder electronische ontsteking en met trommelremmen. Als 20 jarige was ik ook in het bezit van deze motor doch het herstelproject was destijds boven mijn budget en uiteindelijk heb ik de boel moeten verkopen.

De foto linksboven toont de Kawa zoals die bij mij arriveerde terwijl de foto rechts weergeeft zoals die er ongeveer uit moet gaan zien. Al met al toch nog een behoorlijke klus te gaan maar dat is uiteraard de hobby...

Het is de bedoeling om dezelfde structuur aan te houden van "tomos4l.nl" en mogelijk dat ik ook aandacht ga besteden aan achtergrondinformatie zodat andere liefhebbers ook wat aan deze site kunnen hebben op hun zoektocht naar informatie over deze legendarische motorfiets. Voor commentaar kan je me altijd mailen of gebruik mijn gastenboek voor het geven van feedback op deze site waarvoor hartelijk dank.