Vehikel Dec 2006

Voor het laatst gewijzigd op 06-mei-2011

Home
Up
Vehikel Dec 2006
Marktplaats
Klassieke Stickers
Spatborden
Prijzen anno 2007
Nieuwe uitlaten

 

Dit is de eerste keer dat we (mijn zoon Rick en ik) zo'n beurs bezoeken. De toegang van 11 euro is wel wat aan de hoge kant maar dat is dus helaas niet anders. Nadat we ruim een uur hadden rondgelopen zijn we maar wat gaan drinken want ik vond er eigenlijk niets aan, veel te weinig onderdelen voor mijn 4L's en veel meer voor motoren waarin ik niet echt geinteresseerd ben.

Enfin wij dus aan bier/koffie en praten wat luid tegen elkaar over onze teleurstelling, zegt een buurman tussendoor dat wij in de ANDERE HAL moeten zijn voor bromfietsen, notabene! Wij dus snel naar de andere hal alwaar ik gelijk tegen de stand van Loods 41 aan liep. In een woord GEWELDIG die hal!

Wat is er allemaal door ons aangeschaft? Een klassiek, moeilijk aan te komen, klein stuur zoals die ook op Tomos 3 zit, 2 complete carterhelften van een niet begrensd 4L blok (overigens heeft het bloknummer niet de toevoeging 4L), 2 originele lamp schakelaars voor op het stuur (in de motorhal gehaald trouwens...), een proffessioneel polijst-setje, een zwarte tank-rand en tankdeksel-ring, originele trappers, 'n strook geperforeerd plastic voor in het luchtfilter en als klap op de vuurpijl een origineel Tomos logo plaatje voor op het koplamphuis voor de prijs van zegge 25 Euro...

.

Nieuwe verlichting schakelaars