Tomos 2

Voor het laatst gewijzigd op 06-mei-2011

Home
Up
De eerste foto's
Bezoekje RDW
Huidige Status
De laatste foto's

 

Mijn tweede exemplaar afkomstig uit Hengelo

Het was eigenlijk niet de bedoeling om nog een exemplaar aan te schaffen maar ik kwam deze eind Oktober 2006 op Marktplaats tegen voor een leuk bedrag en ik was vooral gecharmeerd van de originele uitlaat (uiteraard volledig ingekort en de losse dempers ontbreken). Is afkomstig uit Hengelo, overgegaan van vader op zoon die er de ruimte niet meer voor had. Blok heeft (te) lang stil gestaan, restant carterolie was stopverf geworden maar voorzien van nieuwe olie loopt de motor nu toch weer als een treintje.

Ook dit exemplaar heeft de tand des tijds niet goed doorstaan. Het frame is enorm aangetast, de gaten vallen er in en helaas niet alleen bij het achterspatbord maar ook boven het blok aan de linkerzijde. Typisch een opknappertje dus waar veel plaatwerkzaamheden voor nodig zullen zijn.

Doordat ik deze pas laat in oktober heb gekocht werd het een race tegen de klok om nog een kenteken te krijgen, schouwing is inmiddels gedaan en nu maar hopen dat de RDW geen problemen gaat maken wat ik overigens niet verwacht omdat alle nummers in orde waren (lees elders op deze site voor meer keurings perikelen)

Update:
Ben 8 December bij het RDW geweest omdat er een conflict bestond in hun administratie van mijn framenummer met dat van iemand die dat nummer eerder heeft geclaimed. Paar foto's genomen, lees
hier het verslag.

Update:
Eind December heb ik de nieuwe papieren ontvangen